services

Meningsfuld kommunikation skabt med indsigt og kreativitet

Hos moum arbejder vi bredt inden for design og kommunikation. Vi hjælper dig med at skabe klarsyn og sætte en tydelig retning for dit brand. Uanset hvilke målsætninger du har, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at nå dem - selvfølgelig i samarbejde med dig og dit team.

Som kunde hos os har du adgang til en bred vifte af branding og markedsføringsydelser. Vi favner hele paletten af kreative ydelser - alt fra grafisk design, branding, sociale medier, webudvikling til projektledelse. Vi skiller dog disse sjældent ad - hvilke kompetencer vi sætter i spil afhænger således af den udfording, du giver os.

01

Grafisk design

pil

Vi skaber det konceptuelle og visuelle fundament for dit produkt eller din ydelse. Vi udfører grafisk opsætning af alt fra posters, magasiner, visitkort, manualer til bannere.

Læs mere
pil

02

Sociale medier

pil

Vi skaber kreativt og fængende indhold, som hjælper dig med at nå nye og allerede eksisterende kunder på dine foretrukne platforme.

Læs mere
pil

03

Branding

pil

Vi tilbyder kreativ og strategisk sparring, herunder idé- og konceptudvikling, som skaber resultater.

Læs mere
pil

04

Webudvikling

pil

Med fokus på stabilitet og brugervenlighed, hjælper vi dig med at udvikle en løsning, der passer til din virksomheds behov og økonomi.

Læs mere
pil

05

Projektledelse

pil

Vi tilbyder hjælp til at agere projektleder til projekter, hvor der mangler en hjælpende hånd til koordinering, planlægning og eksekvering.

Læs mere
pil
samarbejde

Vi samarbejder med en bred vifte af talenter

Hvis et projekt kræver særlig viden eller går ud over vores definerede færdigheder, samarbejder vi med dygtige specialister inden for de forskellige nicher.

proces

Hvordan foregår et forløb hos os?

Afhængigt af dine ønsker kan vi deltage i hele processen eller blot fungere som kreativ sparringspartner løbende i processen.

01

Det første blik og opstartsmøde

pil

Vi er altid åbne for nye udfordringer - så tøv ikke med at række ud, hvis du tror, vi er et match.

Vi sætter et møde op, hvor vi sporer os ind på dig og dit produkt, og med udgangspunkt i din forretning og den information, du har givet, kortlægger vi sammen projektets indsatsområder, så der er helt rene linjer.

02

Fremsendelse af tilbud

pil

Du modtager et samlet tilbud via mail (budgettets størrelse afhænger af dine udfordringer og ambitioner). Såfremt du tager imod tilbuddet, modtager du herefter en estimeret tidsplan over opgaven.

03

Udviklingsfase

pil

Vi kan dernæst starte med at udvikle aktiviteter og strategier, som giver din indsats merværdi. Hvis der i udviklingsfasen opstår uddybende spørgsmål, er der mulighed for at afholde et telefonisk eller online møde.

04

Færdiggørelse og levering

pil

Du giver en samlet tilbagemelding med eventuelle justeringer, hvorefter materialet tilrettes og færdiggøres. Endeligt modtager du et link til en mappe på Google Drive, hvor du kan downloade materialet.

kontakt

hvordan ser din digitale fremtid ud? lad os tale det igennem..

fb    ig    in
© 2022 moum medie. all rights reserved.