Minder & Liv

"Vi har brugt moum medie i forbindelse med vores opstart af Minder og Liv. Cecilie har været ansvarlig for at planlægge og producere testimonials, instruktionsvideoer samt opsætte personlige livshistorier grafisk og typografisk. Det er et arbejde, der involverer mange interessenter og hvor alt skal gå op i en højere enhed. Moum medie har samtidig været omdrejningspunkt i udfærdigelsen af vores digitale markedsføring.

Administrerende direktør, Minder og Liv

SE CASE
silfenstudio

AiaSound

"Høj arbejdsmoral, positiv energi, produktivitet og kreativitet er alle ord, vi forbinder med moum medie. Cecilie lagde fra dag ét af ud med en effektiv og positiv attitude og påtog sig diverse opgaver, der alle skabte en stor værdi og positive tilbagemeldinger fra gæster såvel som samarbejdspartnere. Vi kan varmt anbefale moum medie og vi glæder os til at følge Cecilie i hendes videre færd."

Kreativ direktør & Partner, Aleksander Emé

SE CASE
minderogliv

Kiropraktisk Center

"Vi har brugt Cecilies viden og erfaring i forbindelse med vores eksisterende hjemmeside, som skal gøres mere nutidig. I processen har vi oplevet Cecilie som meget arbejdsom og organisatorisk samt effektiv. Ud over en god sparring har Cecilie været idérig med øje for detaljen og med en stor æstetisk sans. Herudover har vi brugt moum medie til indholdsproduktion samt modernisering af vores eksisterende logo og papirline."

Administrerende direktør, Lars Lynggaard Slemming

SE CASE
engbork

Fairside

SE CASE
aiasound

Christine Overvad

SE CASE
kiropraktiskcenter
pil
pil
Klik til venstre/højre for mere