moum er et kreativt digitalt bureau drevet af     passion, store ambitioner, professionalisme og den energi     der opstår, når vi møder     ligesindede sjæle.

hvem er moum?

moum er et lille kreativt bureau med base i København, som forbinder brands og forbrugere i den digitale tidsalder. Vi løser alle former for opgaver; store som små, inden for design og produktion.

Så søger du et ukompliceret bureau med stor forkærlighed for design og æstetik, er du landet det helt rigtige sted. Vi tilgår projekter med stor fokus på funktionalitet og kreativitet og har stor interesse i at skabe rentable løsninger.

formål

moum er en sammentrækning af ordet momentum (at movere; bevæge), som også betyder fremdrift. Vi får ting til at movere med et klart formål; at hjælpe dig med at bevæge dig hen imod dit mål.

Vores fornemmeste mission er at skabe digitale løsninger med fokus på æstetik og funktion samt ikke mindst skabe en strømlinet visuel retning for din kommunikation. Vi ønsker at opbygge en autentisk forbindelse mellem brands og mennesker gennem strategisk design og håber, at du vil være med på denne rejse.

Engbork-magasinSilfen-posSilfen-studioAiasound-plakat
designproces

Vi omsætter dialog, værdier og budskaber til digitale løsninger tilpasset den relevante målgruppe og identitet

Opdagelse
Konceptualisering
Design
Implementering
vores tilgang

Vi skaber designløsninger ud fra kernefilosofien less is more

Vi brænder for at skabe digitale løsninger, der afspejler din virksomhed med fokus på æstetik, funktion og oprigtig kommunikation. Vores personlige tilgang til design tager udgangspunkt i følgende nøgleord.

01

Moderne

pil

Vi lever i en stadigt skiftende digitaliseret verden - tendenser inden for design og teknologi kommer og går, hvilket tvinger os til at følge med for at kunne ‘tale det rigtige sprog’. Men heldigvis er det her moum kommer ind i billedet. Vi gør meget ud af at omfavne ændringerne i tid og stil, hvilket afspejler sig i vores løsninger.

02

Funktionelt

pil

Æstetik og funktion går hånd i hånd, hvorfor vi har fokus på, at vores løsninger ikke blot er smukke, men også simplificerer opgaven og opleves som intuitivt for den enkelte bruger.

03

Minimalistisk

pil

Vores designæstetik er skandinavisk og minimalistisk – lyst og luftigt. Mens minimalisme måske synes at virke simpelt, kræver det en vis øvelse, da et æstetisk simpelt udtryk hurtigt kan være på bekostning af brugervenligheden - dette er dog ikke tilfældet hos moum.

04

Konsekvent

pil

Vi er af den overbevisning, at godt design skabes gennem god observation. Vi har altid i sinde at skabe en tiltalende løsning, der er konsekvent og gennemført i sit udtryk og som fanger brugerens opmærksomhed, men uden at gå på kompromis med videregivelsen af information.

05

Troværdigt

pil

Vi ligger stor vægt på, at der ses en tydelig sammenhæng mellem dét løsningen kommunikerer og de funktioner og værdier din virksomhed rent faktisk tilbyder.

06

Kreativt

pil

Kreativitet er kernen i alt, hvad vi laver og et uundværligt værktøj til at flytte projekter fra idéer og visioner til målrettede og brugervenlige designløsninger.

kunden i centrum

Vi undres, spørger, lytter, ser, fornemmer – og forstår

Vores arbejde er aldrig baseret på en fast formel - men derimod en nysgerrig tilgang, hvor vi vægter at skabe de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende samarbejde.

Hos moum er du og dine behov altid i centrum og danner grundlag for alt, hvad der produceres. Vi vægter samarbejde højt og indgår i en tæt dialog med vores kunder for at sikre at alt det arbejde, vi udfører er tilpasset den overordnede vision og strategi.

kontakt

hvordan ser din digitale fremtid ud? lad os tale det igennem..

fb    ig    in
© 2022 moum medie. all rights reserved.