Grafisk design

Vi skaber det konceptuelle og visuelle fundament for dit produkt eller din ydelse.

Aiasound-plakat

Grafisk design  Grafisk design
  Grafisk design Grafisk design
Grafisk design  Grafisk design
  Grafisk design Grafisk design
01
redaktionelt design

Vi arbejder konceptuelt med redaktionelt design og forstår os på at kombinere form og budskab med fokus på detaljen. Vi tilbyder layout og sammensætning af enhver form for grafisk publikation; hvad enten det er grafisk opsætning af: marketing og salgsmaterialer, lookbooks, magasiner, emballager, plakater, bannere, postkort, brochurer, visitkort, POS materiale eller invitationer.

02
visuel identitet

Vi specialiserer os i at skabe stærke visuelle identiteter - både nye som fornyede, som sikrer vores kunder et særkende i branchen. Herunder ligger udvikling af logo, visitkort, ny brevlinje, definering af farver og fonte etc.

03
designmanual

Vi tilbyder udarbejdelse af designmanualer, som skaber sammenhæng mellem, hvad du tilbyder (services/ydelser), hvem du er (kerneværdier) og hvordan din målgruppe oplever dig. Målet er at udvikle en rettesnor for, hvordan du anvender din visuelle identitet og sikre, at det visuelle udtryk er både overbevisende og konsistent på tværs af alle berøringsflader. Designmanualen definerer retningslinjer for logo, farver, typografi, ikonografi, illustrationer, billedstil mm.

kontakt

hvordan ser din digitale fremtid ud? lad os tale det igennem..

fb    ig    in
© 2022 moum medie. all rights reserved.